Ontbijtsessies voor (startende) ondernemers in Woensdrecht en omgeving

Ontbijten, ontmoeten en ontdekken. Dat staat centraal tijdens de ontbijtsessie die ZZP West-Brabant, in samenwerking met de StartersCentra West-Brabant en de Gemeente Woensdrecht op vrijdag 16 oktober om 7.30 uur organiseert bij Recreatieboerderij De Walkant te Woensdrecht.

Ontbijtsessies voor (startende) ondernemers in Woensdrecht en omgeving

Nog voordat de werkdag begint worden ondernemers geïnspireerd door onder andere spreker Dimitri Heesbeen van DIM Creative Consultancy. Ondersteund door een heerlijk ontbijt en waardevolle contacten.

In het hectische bestaan van vrijwel elke ondernemer is het lastig om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Daarom heeft ZZP West-Brabant heel bewust gekozen voor een netwerkevent in de ochtend. Nog voordat de agenda vol staat en de files ontstaan aanschuiven aan een ontbijttafel samen met vele andere ondernemers. Dit kan leiden tot mooie samenwerkingen maar vooral ook tot nieuwe inzichten. Deze keer verzorgd door Dimitri Heesbeen

Dimitri staat met volle aandacht voor een groep. Hij leeft zich in, geeft speldenprikken, laat alle gevoelens aan bod komen, laat je lachen en geeft een verfrissende, nieuwe kijk op een situatie. Door het gebruik van multimedia en zijn aanstekelijke enthousiasme zie je dat de groep betrokken raakt, juist omdat hij ze raakt. Hierdoor is er er ruimte voor nieuwe ideeën en het in beweging komen. Zijn eerlijkheid en no-nonsense houding zijn ontwapenend en zorgen voor een open sfeer.
Kortom, een spreker die je je zult herinneren: een energyboost voor ondernemers.

Het netwerk van ZZP West-Brabant bestaat uit een divers gezelschap, van ZZP’ers en MKB-ers, tot startende ondernemers aan het begin van de groei van hun onderneming. Er zijn vertegenwoordigers uit veel verschillende branches waardoor er ook kruisbestuiving kan ontstaan. Iets eerder opstaan en een vrijwillige bijdrage voor het ontbijt, is alles wat nodig is om deel te nemen aan deze interactieve en inspirerende ontbijtsessie!
Aanmelden

Aanmelden kan via www.zzpwestbrabant.nl of per mail via gemeente Woensdrecht (b.de.vreede@woensdrecht.nl)

Datum: vrijdag 16 oktober, 07.30 uur

Locatie: De Walkant, Langeweg 2, 4634 PS  Woensdrecht

Kosten: vrijwillige bijdrage voor de locatie om uit de onkosten te komen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!