Ontwikkellocaties 's-Hertogenbosch te zien op nieuwe kaart

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch

Een overzicht met interessante ontwikkellocaties van de gemeente ’s-Hertogenbosch is te zien op de kaart 'ontwikkellocaties ’s-Hertogenbosch’.

Ontwikkellocaties 's-Hertogenbosch te zien op nieuwe kaart

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft verschillende panden en kavels in eigendom. Locaties die in aanmerking komen voor verhuur, verkoop, een tijdelijke andere bestemming of herbestemming. Goede ideeën en initiatieven voor deze locaties zijn welkom. Om potentiële initiatiefnemers over deze locaties efficiënt te informeren, is deze kaart ontwikkeld. Het betreft een ‘tool’ waarmee snel kan worden gezocht naar locaties die mogelijk interessant zijn voor initiatieven.

Hoe gebruik je de kaart?

De kaart is eenvoudig te vinden via het icoontje ‘Stad in kaart’ rechtsonder op de homepagina van de gemeente 's-Hertogenbosch. Als gebruiker kun je met enkele muisklikken beschikbare locaties en relevante informatie oproepen. Per locatie worden de karakteristieken weergegeven in een ‘pop-up scherm’. Daarnaast zijn bij de meeste locaties links toegevoegd waarmee aanvullende informatie kan worden opgeroepen. De eerste  vragen van initiatiefnemers kunnen we hiermee al beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld: Komt een pand in aanmerking voor verkoop, verhuur, wonen of een bedrijfsbestemming? Is het mogelijk in een voormalige school een andere functie te realiseren? Kan een braakliggend terrein worden gebruikt voor de aanleg van een tijdelijke andere bestemming?

Contactpersonen

Per locatie wordt duidelijk aangegeven wie contactpersoon is. Deze persoon is goed geïnformeerd en kan initiatiefnemers direct te woord staan en bijvoorbeeld een afspraak inplannen om de mogelijkheden van een locatie verder in een persoonlijk gesprek door te nemen. Op die manier kan voor ieder idee of initiatief snel en gericht een passend antwoord op maat gevonden worden.

Voorzien in behoefte

De gemeente ‘s-Hertogenbosch wil met deze ‘kaart ontwikkellocaties ’s-Hertogenbosch’ voorzien in een behoefte die onder particulieren en professionals leeft. Wij nodigen iedereen uit om de kaart te bekijken en nieuwe locaties en kansen te ontdekken.

Wil je reageren op dit initiatief? Stuur dan een e-mail naar Eric Visser via e.visser@s-hertogenbosch.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!