Open Coffee Drimmelen gaat over gemeentegrenzen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Drimmelen

Open Coffee Drimmelen groeit letterlijk én figuurlijk! Ondernemers en dus ook hun klanten blijken al niet meer alleen uit de gemeente Drimmelen aan te schuiven.

Open Coffee Drimmelen gaat over gemeentegrenzen

Vanuit buiten de gemeentegrenzen worden elke vrijdagochtend weer nieuwe gezichten welkom. Daarom zal de gemeente Geertruidenberg zich gaan aansluiten verandert de netwerkbijeenkomst naar Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg.

Burgemeesters

Op de verjaardag van de netwerkclub, vrijdag 13 maart 2015, gaat dit met elkaar officieel gevierd worden door het tweede verjaardagskaarsje uit te blazen! Om dit helemaal feestelijk te maken komt niet alleen burgemeester van Drimmelen Gert de Kok, hij blies vorig jaar het eerste kaarsje uit, maar ook Willemijn van Hees, burgemeester van Geertruidenberg. Zij ondersteunen het ondernemersnetwerk van harte en snijden graag de verjaarstaart met en voor u aan.

Meer informatie

Wees welkom alle ondernemers uit Drimmelen, Geertruidenberg en uit de rest van de regio op die feestelijke vrijdag de 13e vanaf 9.00 uur. Open Coffee, elke vrijdag @ The Pub & Churchill, Kloosterstraat 36 te Made, vanaf 9.00 uur, laagdrempelig, geen verplichtingen en wanneer het ú uitkomt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!