Open Coffee Drimmelen organiseert borrel op 30 januari

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Drimmelen

Open Coffee Drimmelen breidt eenmalig uit! Op initiatief van Open Coffee Drimmelen en The Pub & Churchill wordt voor de eerste keer in de gemeente Drimmelen niet alleen een Open Coffee Drimmelen gehouden, maar ook een Open Coffee Borrel!

Open Coffee Drimmelen organiseert borrel op 30 januari

De borrel is bedacht voor en door ondernemers en heeft hetzelfde concept als de Open Coffee Drimmelen. Namelijk op een laagdrempelige manier netwerken zonder lidmaatschap en zonder verplichting.
Kennis maken, kennis delen en/of ideeën op te doen van en met andere ondernemers.

Special gast

De special gast die dag is Richard van den Berg. Hij is eigenaar van RVMA en hij werft, traint en coacht ondernemers. Hij geeft een prikkelende presentatie over de veranderende klant en klantenbinding. Richard van den Berg, ondersteunt in de detailhandel filiaalmanagers en ondernemers. Op gebied van werving zoekt hij kandidaten die er werkelijk voor gaan, vakbekwaam zijn en passen binnen de gewenste bedrijfscultuur. Van den Berg stelt: “Klanten kopen wanneer ze er klaar voor zijn. Niet wanneer ú er aan toe bent.”

Wilt u komen? Meer dan welkom!

30 januari 16.30 – 19.00 uur @ The Pub and Churchill,  Kloosterstraat 36 te Made.
Laat even weten of je aanwezig wilt zijn via opencoffeedrimmelen1@gmail.com. Aanmelden kan tot 28 januari 12.00 uur!

Op 30 januari staat er ‘s ochtends, net als elke vrijdag, vanaf 9.00 uur koffie klaar voor de reguliere Open Coffee Drimmelen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!