Open dag NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

  • Onderwijs & Training
  • Bron: NHTV

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda zet zaterdag 19 maart op vier locaties in Breda (Mgr. Hopmansstraat, Archimedesstraat, Sibeliuslaan en Reduitlaan) haar deuren open voor belangstellenden.

Open dag NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

 Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen toekomstige studenten kennismaken met de verschillende opleidingen van NHTV die recentelijk in hun eigen categorie op nummer 1 zijn verschenen in de Keuzegids HBO Voltijd 2011. Daarnaast proeven zij de sfeer binnen NHTV. Nieuw is de kans die NHTV studenten geeft om in een aantal studentencomplexen te kijken om een idee te krijgen van de huisvesting in Breda.

Studenten, docenten en decanen zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over de opleidingen, NHTV en Breda als studentenstad. Ook andere belangrijke instanties voor (aankomende) studenten zoals klik voor kamers, DUO en de Bredase Studenten Sport Stichting (Bress) geven voorlichting op de open dag. NHTV geeft studenten voor het eerst de kans om in een aantal studentencomplexen te kijken om een idee te krijgen van de huisvesting in Breda. Om 11.30 vertrekt er een bus om de studiekiezer en andere geïnteresseerde een korte rondleiding te geven. Verder zijn verschillende studie- en studentenverenigingen vertegenwoordigd. Naast het informatieve gedeelte is er ook het nodige vermaak, zo maakt de studiekiezer op diverse wijze, bijvoorbeeld via Twitter en Facebook, kans op een weekend of avondje weg in Breda.

Vervoer open dag
Er is voor extra parkeergelegenheid gezorgd bij het NAC Breda stadion, parkeerterrein 5. Vanaf deze parkeerplaats rijden de gehele dag gratis bussen naar alle vier de NHTV locaties. Ook vanaf het station Breda wordt gratis busvervoer ingezet naar de verschillende locaties.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!