Open dag provinciehuis Noord-Brabant in teken van Provinciale Statenverkiezingen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

Zaterdag 16 maart tussen 13.00 en 20.00 uur opent het provinciehuis haar deuren voor alle Brabanders. Het doorlopende programma biedt voor jong en oud van alles te beleven. Deze open dag staat in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart.

Open dag provinciehuis Noord-Brabant in teken van Provinciale Statenverkiezingen

Ga op het verkiezingsplein in gesprek met de politieke partijen of doe de interactieve stemwijzer. Om 16.00 uur start het slotdebat rondom de Statenverkiezingen van Omroep Brabant, live vanuit het Provinciehuis. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. U kunt zich hiervoor per e-mail aanmelden tot en met 14 maart 16.00 uur, maximaal 2 personen per aanmelding! U kunt het slotdebat ook volgen via grote schermen in het provinciehuis.

Brabant Quiz & bevrijding

Test uw kennis over Brabant en doe mee met de Fan van Brabant Quiz, gehost door de bekende Bourgondische comédienne Christel de Laat. Geniet van het uitzicht op de 23e verdieping, struin door de bunkers uit de tijd van de Koude Oorlog of neem een kijkje in het hart van de politiek: de Statenzaal. Kinderen kunnen in het kinderdorp lekker knutselen en spelen of met proefjes experimenteren in de meetwagens van de provincie. Vanwege het 75e bevrijdingsjaar staan er op het plein voor het provinciehuis enkele oude voertuigen.

Voor meer informatie zie het volledige programma van de open dag. 

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!