Open Huis bij BedrijvenCentrum Roosendaal

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Gemeente Roosendaal

Op zaterdag 16 januari van 10.00 – 13.00 uur presenteren de ondernemers van het BedrijvenCentrum Roosendaal, gevestigd aan de Burgemeester Prinsensingel 61 in Roosendaal, zich aan een breed publiek.

Open Huis bij BedrijvenCentrum Roosendaal

Je kunt op deze dag vrijblijvend binnenlopen en kennismaken met de verschillende bedrijven die hier gevestigd zijn. Stuk voor stuk specialisten binnen hun eigen vakgebied onder andere op het gebied van kunst, verlichting, kinderkleding, beauty en haarverzorging, tekst en creatie, foto en film, webmarketing, coaching en advies, relatie en bemiddeling en logistiek.

In juli 2015 bestond het Bedrijvencentrum aan de Burgemeester Prinsensingel 61 vier jaar. Dit initiatief van Allee Wonen en de StartersCentra West-Brabant biedt laagdrempelige huisvesting aan startende ondernemers. De ondernemers die vier jaar geleden hun intrek namen zijn veelal doorgegroeid naar een andere bedrijfsruimte. Zo kwam er weer ruimte vrij voor nieuwe starters. Op dit moment zijn er 13 ondernemingen gevestigd in het BedrijvenCentrum waarmee het pand goed gevuld is. Deze ondernemers presenteren zichzelf op 16 januari tijdens het Open Huis.

Ondernemingen met unieke producten en diensten

Starters met ambitie die zich onderscheiden met bijzondere producten en diensten, zo zou je de ondernemers in het BedrijvenCentrum kunnen omschrijven. Het aanbod is zeer divers, juist dat maakt de locatie zo uniek. De diensten zijn afgestemd op de behoefte van specifieke doelgroepen. Vrouwen die in de drukte van alledag op zoek zijn naar meer balans kunnen terecht bij La Vida Coaching. Wil je een training volgen op het gebied van vitaliteit dan ben je bij Moerkens leefstijl coaching aan het goede adres. Of ben je op zoek naar een nieuwe liefde? At Second Sight helpt je om de ene ware te vinden! Ook kun je in het BedrijvenCentrum terecht voor beautybehandelingen bij Beautysalon Esthetique en vind je er leuke kinderkleding bij Lovely Baby Gifts & Presents. Daarnaast zijn er diensten die zich richten op presentatie en communicatie. Duidelijk Engels schrijft en vertaalt Engelstalige teksten en KijkopRoosendaal is een online platform waarmee je jouw boodschap kunt delen in heel Roosendaal. Kortom voldoende te beleven en bovendien kun je tijdens het Open Huis profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

Bedrijfsruimte voor startende ondernemers

Het BedrijvenCentrum Roosendaal is bedoeld voor ondernemers tot het vijfde jaar na de start van hun onderneming. Het centrum beschikt over ruimten van 4,5 tot 41 m² vanaf € 100,- excl. BTW per maand. Er zijn nog vier ruimtes beschikbaar. Starters die interesse hebben in deze ruimtes kunnen contact opnemen met de StartersCentra West-Brabant.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!