Open Huis Oosterhout op woensdag 25 september 2013

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Gemeente Oosterhout

De gemeente Oosterhout houdt 25 september een open huis met het thema "ondernemen in lastige tijden". Ondernemers kunnen hier inlichtingen van de gemeente ontvangen en netwerken.

Open Huis Oosterhout op woensdag 25 september 2013

Op 25 september a.s. bent u weer van harte welkom op het open huis van de gemeente Oosterhout. Het thema dit jaar is “Ondernemen in lastige tijden”. Een actueel thema vindt de gemeente, 2013 wordt door velen betiteld als het jaar van de waarheid.

Werkgelegenheid

De overheid doet haar best de werkgelegenheid op peil te houden, denkt u maar eens aan wegwerkzaamheden. Yves de Boer, oud-wethouder en nu gedeputeerde provincie Noord-Brabant, is de gastspreker dit jaar. Hij komt vertellen welke maatregelen de provincie neemt om werkgelegenheid te behouden voor de korte en lange termijn.  

Bijeenkomst 25 september

De bijeenkomst vindt woensdag 25 september plaats. De gelegenheid zal duren van 16.30 uur tot ongeveer 18.30 uur, in de publiekshal van het stadshuis. Er is gratis parkeergelegenheid op het Slotjesveld.

Het doel van deze bijeenkomst is verder kennismaken - of de kennismaking vernieuwen - met de bestuurders en medewerkers die voor u van belang zijn, informatie uitwisselen met collega-ondernemers, kortom netwerken in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. De gemeente hecht veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven; ze hopen dan ook op een grote opkomst. 

Uw visitekaartje geldt als uw entreebewijs. Daarnaast biedt de gemeente u de mogelijkheid uw collega-ondernemers te informeren over uw activiteiten. In de publiekshal staat een folderrek waarop u uw A4 met bedrijfsinformatie kunt plaatsen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!