Openingsbijeenkomst regio Arnhem-Nijmegen 'De Kracht van de Regio'

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Op donderdag 11 september aanstaande opent VNO-NCW Midden het verenigingsjaar van de regio Arnhem-Nijmegen. Een dynamische regio met veel kwaliteiten.

Openingsbijeenkomst regio Arnhem-Nijmegen 'De Kracht van de Regio'

VNO-NCW Midden schetst u graag de opgave en kansen voor deze regio. De leden van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen zijn van harte uitgenodigd in het Provinciehuis in Arnhem!

Nederland is nog steeds een welvarend land, maar die welvaart moet steeds weer verdiend worden. De financieel-economische situatie van de afgelopen jaren heeft ons met de neus op de feiten gedrukt. De groeivooruitzichten zijn weliswaar mager, maar we hebben het in ieder geval weer over groei.

Gezamenlijke groeiagenda

Onze overlegeconomie (“de polder”) is krachtig genoeg gebleken om vraagstukken als de hervorming van de pensioenen, de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van de circulaire economie op de agenda te zetten.  Het is onze overtuiging dat we daar een gezamenlijke groeiagenda aan toe dienen te voegen. Europa wordt een Europa van steeds meer met elkaar concurrerende Stedelijke regio’s. 

Onder de titel “de Kracht van de Regio”  leggen we samen de basis voor de groeiagenda van regio Arnhem-Nijmegen. U kunt zich aanmelden via e-mail vermeulen@vno-ncwmidden.nl of via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!