Oranje handelsmissiefonds moet MKB internationaal steunen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Agentschap NL

Veel middelgrote bedrijven hebben niet het netwerk of geld om buitenlandse markten te verkennen. Herkent u dit? Dan is het Oranje Handelsmissiefonds misschien interessant voor u.

Oranje handelsmissiefonds moet MKB internationaal steunen

De export is al jaren de belangrijkste groeimotor van de Nederlandse economie. Met het fonds willen de initiatiefnemers Nederlandse ondernemers stimuleren en inspireren om hun horizon te verbreden naar andere landen. Dit fonds helpt de komende 5 jaar 50 middelgrote bedrijven met het opzetten van een internationaal netwerk. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld mee op handelsmissies of krijgen een stand op een grote internationale beurs. U krijgt begeleiding bij het opzetten van een exportorganisatie.

Interesse?

Meldt u zich dan aan op www.oranjehandelsmissiefonds.nl. Het fonds selecteert 10 bedrijven per jaar. De eerste deadline voor het aanmelden is 15 oktober 2013.

Oranje handelsmissiefonds

ING, KLM en MKB-Nederland zijn initiatiefnemers van het Oranje Handelsmissiefonds. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken steunt het fonds door expertise en contacten beschikbaar te stellen, ook via Agentschap NL en het buitenlandnetwerk. Op 27 augustus gaven Jan Hommen (CEO ING Groep), Camiel Eurlings (President-directeur KLM), Michaël van Stralen (waarnemend voorzitter MKB-Nederland) en Simon Smits (Directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken) het startsein voor het fonds.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!