Overeenstemming Mooiland Maasland, Gemeente Boxmeer en Maeselandt

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Mooiland Maasland

Mooiland Maasland, gemeente Boxmeer en Maeselandt projecten hebben overeenstemming bereikt over het nieuwbouwplan Hart van Beugen. Een groot deel van Beugen ondergaat een metamorfose de komende jaren.

Overeenstemming Mooiland Maasland, Gemeente Boxmeer en Maeselandt

Het oorspronkelijke plan wordt in aangepaste vorm bekrachtigd in een overeenkomst. Hieraan is de afgelopen maanden intensief gewerkt. Deze realisatieovereenkomst wordt op korte termijn ondertekend door de drie partijen.

Het plan bestaat uit sociale huurwoningen en een multifunctioneel centrum bestaande uit een maatschappelijk dienstencentrum en een winkelvoorziening. De huurwoningen van Mooiland Maasland aan de Brouwers-, Kuiper-, en Vleeshouwerstraat worden in twee fasen vervangen door nieuwbouw. Het planonderdeel ‘gemeenschapshuis/kerkplein’ is een deelproject. Dit wordt grotendeels gesloopt en opnieuw opgebouwd met het multifunctionele centrum. Maeselandt is initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project.

Echt thuis
Echt thuis in een vitale buurt. Dat is waar wij met een hart voor wonen samen aan werken.
Mooiland Maasland is als woningcorporatie actief in elf gemeenten in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg. Naast het realiseren en beheren van betaalbare huurwoningen werkt Mooiland Maasland aan brede maatschappelijke voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Ook realiseert Mooiland Maasland koopwoningen. Winsten daaruit worden direct geïnvesteerd in projecten met maatschappelijk belang. Mooiland Maasland is een onderdeel van Stichting Mooiland, waar ook Mooiland Vastgoed B.V. en Mooiland Vitalis onder vallen.

Meer informatie over MOOILAND :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!