Overijsselse nominaties ANWB Camping van Jaar 2011

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: GOBT

Overijsselse nominaties ANWB Camping van Jaar 2011

 
Dinsdag 11 januari a.s. tijdens het jaarlijkse Campinggala worden in Fort Voordorp in Groenekan de winnaars bekendgemaakt van de ANWB Camping van het Jaar-verkiezing. Ruim 1700 kampeerliefhebbers hebben het afgelopen jaar via anwb.nl hun stem uitgebracht, waarna er zestien campings in heel Europa genomineerd zijn in vier verschillende categorieën.

Onder de zestien genomineerde campings vier Nederlandse bedrijven, waarvan maar liefst twee uit Overijssel. In de categorie ‘Campings met de beste verhuur-accommodatie’ is De Zandstuve uit Rheeze (Vechtdal Overijssel) genomineerd. En in de categorie ‘Beste campings voor gezinnen’ heeft De Molenhof uit Reutum (Twente) een nominatie in de wacht weten te slepen. 
 
Tijdens dit Campinggala wordt ook de ANWB/KCK Innovatie Award uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor campings die in het afgelopen kampeerseizoen bijzondere vernieuwingen hebben doorgevoerd. De verkiezing van ANWB Camping van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd en geeft kampeerders de mogelijkheid hun favoriete camping te nomineren in één van de vier categorieën. Drie daarvan keren jaarlijks terug en één categorie is variabel. Dit jaar is dat de categorie: De mooist gelegen camping aan een meer.
 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!