Overnamedag bij Kamer van Koophandel

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel Brabant

Denkt u na over de overdracht van uw bedrijf? Of wilt u juist een onderneming overnemen? De Kamer van Koophandel Brabant organiseert 28 mei een oriëntatiebijeenkomst over het overnemen van een bedrijf.

Overnamedag bij Kamer van Koophandel

Voordat u hier serieus werk van maakt is het goed kennis te nemen van de stappen die dan gezet moeten worden, hoe het zit met de waarde van het bedrijf, welke fiscale gevolgen de overdracht heeft en of de overname wel te financieren is. Mogelijk wilt u ook al potentiële partijen ontmoeten?

Neem daarom deel aan de KvK-Overnamedag op dinsdag 28 mei 2013 van 16.00 - 22.00 uur. Locatie: Best Western Hotel De Druiventros, Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot (gemeente Tilburg).

Matchmeeting

Tijdens de oriëntatiebijeenkomst kunt u deelnemen aan een actief matchingprogramma. U registreert zich door onderstaande vragen in te vullen. Uw gegevens worden op onze website geplaatst als u daar toestemming voor geeft. Wilt u anoniem blijven dan worden uw gegevens niet op onze website geplaatst. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijgen alle deelnemers een overzicht van alle partijen die zich aangemeld hebben voor het matchmeetingprogramma. Hebt u zich als anoniem aangemeld dan worden alleen uw bedrijfsomschrijving getoond en de aanduiding koper/verkoper. Iedere deelnemer krijgt een nummer.

Op de dag zelf is er een matchmeetingbalie waar medewerkers klaarstaan om u in contact te brengen met de partij(en) waar u in geïnteresseerd bent. U geeft aan met welk nummer u in contact wilt komen en onze medewerkers bellen de tegenpartij op. U kunt ook gevonden worden. Tijdens een eventueel gesprek bepaalt u zelf welke gegevens u verstrekt aan de tegenpartij.

Let op: deelnemende partijen worden vooraf niet gescreend door de KvK.

Aanmelden

Bij aanmelding bent u automatisch geregistreerd voor de plenaire opening en afsluiting. Wel moet u in de registratie nog aangeven naar welke mini-seminars uw voorkeur uitgaat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!