Parelhoeve Winnaar

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Recron

Camping De Parelhoeve (Apeldoorn) heeft op 20 april te Nijmegen de NORT Gelderland Ondernemers Award Recreatie & Toerisme 2010 in ontvangst genomen.

Parelhoeve Winnaar

De Award wordt toegekend aan grensverleggende ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan het toeristisch-recreatieve product in de provincie.

Henk en Gerrie Dijkstra eindigden daarmee net voor de andere genomineerden Adri van Ooijen van Het Groene Eiland (Appeltern) en Ben Thijssen van Vliegtuigsuite (Teuge). De jury roemde De Parelhoeve als een voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het benutten van crosssectorale kansen. Het bedrijf biedt dialysepatiënten, een groep die normaal beperkt is in haar mogelijkheden om op vakantie te gaan, faciliteiten en een ervaren dialyseverpleegkundige aan. Er zijn aangepaste chalets voorhanden alsmede een dialyseruimte wanneer gasten met een eigen tent of caravan willen verblijven. De Parelhoeve heeft deze zorggerelateerde recreatievoorziening daarbij zonder subsidie weten te realiseren.

De uiteindelijke winnaar van de Award werd bekend gemaakt tijdens het Congres ‘Food & Health’ van de stichting NORT Gelderland in Scandic Sanadome te Nijmegen. De prijs is ingesteld om goede voorbeelden te laten zien van onderscheidend ondernemerschap in Gelderland. De genomineerden ontvangen alleen eer, de winnaar krijgt ook nog een speciaal beeldje uitgereikt. Toekenning van een Award past binnen het streven van NORT Gelderland naar versterking van kwaliteit en vernieuwing van toeristisch-recreatieve initiatieven.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!