Plannerscafé Oss op 19 november

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Logistiek Platform Oss

Op donderdag 19 November a.s. vanaf 17.00 uur organiseert het Logistiek Platform Oss een 4e Plannerscafé Oss. Deze keer ontvangen zal Marcel de Man, Manager Seafreight export bij Kuehne+Nagel vanuit zijn werk voor Mars vertellen over het slim bundelen van vrachten.

Plannerscafé Oss op 19 november

Het wordt een interessante bijeenkomst voor iedereen die zich bezighoudt met de logistiek van ladingen. Marcel de Man, Manager Seafreight export bij Kuehne+nagel, zal staande op een “zeepkist“ uitleg geven over zijn ervaringen. Hij wil graag sparren over hoe je de bezettingsgraad van wagens zo hoog mogelijk te krijgen door mogelijk samen te werken met fabrikanten welke elkaars concurrenten zijn. Een kans voor ons als logistieke dienstverleners?

Locatie

Het Plannerscafé vindt wederom plaats bij sportcomplex van vv Margriet aan de Amsteleindsestraat nr 25a te Oss (er is volop gratis parkeergelegenheid). De ontvangst in om 17.00 uur, Marcel de Man stapt om 17.30 uur op de "zeepkist". Vooraf en nadien volop mogelijkheid om je mogelijke collega’s te treffen. Wij zorgen natuurlijk voor een drankje en een heerlijke bitterbal.

Aanmelden

Is het Plannerscafé interessant voor jou? Meld je dan aan via janvanerp@logistiekplatformoss.nl. Alle aanmelders ontvangen in de week van de bijeenkomst een bevestiging van deelname met nadere informatie. 

Meer informatie over Logistiek Platform Oss:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!