Podium voor techniek op Kempisch Bedrijvenpark

  • Technologie
  • Bron: Kempisch Bedrijvenpark

Tijdens de Dutch Technology Week is de hele Brainportregio weer het podium voor techniek: een wervelende week voor bruisende events. Ook De Brabantse Kempen ontbreekt dit jaar niet.

Podium voor techniek op Kempisch Bedrijvenpark

Een kijkje nemen in de keuken van één van de high tech bedrijven in de Kempen? Dat kan op zaterdag 24 mei a.s. op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de High Tech Ontdekkingsroute.

De Brabantse Kempen staat bekend om zijn vele leveranciers van hoogwaardig vakmanschap voor innovatieve high tech bedrijven in de Brainport regio en daarbuiten. Een aantal van deze bedrijven zetten zaterdag 24 mei hun deuren open. Prototypes en high tech innovaties die je normaal gesproken nooit zou zien; een aantal van deze bedrijven tonen hun wondertjes van techniek en wetenschap op de High Tech Ontdekkingsroute.

Berlingr

Berlingr Automatiseringstechiek is één van de deelnemers dat klant specifieke oplossingen biedt, met focus op het vullen en sluiten van vloeistoffen en het integreren van robots. Tijdens de DTW demonstreren zij een robotpicker die op basis van visiontechniek onderdelen sorteert. Verder demonstreren ze, o.a. met een testopstelling, hoe ze mét hun klant een oplossing ontwikkelen en welke technische disciplines daarbij aan bod komen.

Kom ook kijken naar de andere wondertjes van de hightech bedrijven op het Kempisch bedrijvenpark tegenover het nieuwe pand van Diffutherm die ook haar deuren op deze dag zal openen of doe mee aan één van de andere activiteiten tijdens de Dutch Technology Week.

Hotspots Dutch Technology Week

Naast deze hotspot zijn er nog 6 andere hotspots in de Brainportregio zoals de High Tech Campus Eindhoven, ASML, Automotive Campus en Food Tech Park in Helmond en de hotspot in Acht. Alle hotspots zijn te bereiken met gratis busvervoer! Meer informatie: www.dutchtechnologyweek.nl

Meer informatie over KEMPISCH BEDRIJVENPARK (KBP):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!