Politiek debat ondernemers Hulst

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Hulst

Op 3 maart as. worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een belangrijk moment in 2010 voor ondernemers!

Politiek debat ondernemers Hulst

Gemeenten hebben immers grote invloed op het lokale ondernemersklimaat. Gaan de politieke partijen voor een economisch sterke gemeente? Hoe zien zij de gemeente zich op ondernemersgebied in de toekomst ontwikkelen. Wat willen ze daarvoor doen en hoe concreet gaat men daarmee aan de slag? Welke acties kunnen we verwachten voor Plan Perkpolder en de ontwikkeling van de binnenstad van Hulst om maar enkele te noemen.

U bepaalt als kiezer in grote mate waar het over zal gaan. Ongetwijfeld bent u zeer benieuwd met welke wapenfeiten de verschillende partijen u als ondernemer aan zich willen binden.

Daartoe is een initiatief ontstaan van Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad, MKB Zeeland afdeling Hulst, ZLTO afdeling Hulst, Ondernemersvereniging Hogeweg/Tol, Ondernemersvereniging Sint Jansteen-Heikant-Kapellebrug, Ondernemersvereniging Hontenisse, Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland en Rabobank Hulst e.o. om een politiek debat te organiseren op:

maandag 22 februari a.s. om 19.30 uur bij Gasterij De Tijd te Absdale

Onder de bezielende leiding van Dirk van Dorsselaer, oud-Clingenaar en professioneel debater, zullen de lijsttrekkers van de verschillende partijen worden gevraagd hun standpunten te geven over dé ondernemersonderwerpen die in de gemeente Hulst aandacht verdienen. Meer informatie over Dirk is te vinden op: www.debatinstituut.nl/Medewerkers/Trainers/Dirk-van-Dorsselaer

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!