Ports, infrastructure & effective use of logistics modes

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Zeeland Seaports

PATCH partners & Zeeland Seaports nodigen uit!

Ports, infrastructure & effective use of logistics modes

Op 5 maart a.s. vind in de “Mariahoeve Zeeland Seaports” te Nieuwdorp de conferentie “Ports, infrastructure & effective use of logistics modes” plaats.

Deze confernentie maakt onderdeel uit van het Europese “Interreg IV” programma PATCH (Ports Adapting To Change), dat gedeeltelijk gefinancierd is door ERDF.

PATCH is een grensoverschrijdend project tussen 7 havens (Zeeland Seaports, Zeebrugge, Ramsgate, Calais, Portsmouth, Oostende, Newhaven) en 2 publieke organisaties (East Sussex county council, SEEDA) in België, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Primaire doel van PATCH is om deze kleinere Europese havens in de kanaal en (zuider-) Noordzee regio extra capaciteit te geven om in te zetten op innovatie en meer diversiteit in de economische activiteiten te creëren.  (Meer info op www.portofoostende.be/patch).

Tijdens deze bijeenkomst staan informatie en ontwikkelingen delen over de havens, infrastructuur en het effectief gebruik van de diverse logistieke modaliteiten centraal waarbij de raakvlakken met “innovatie en logistiek” continue aanwezig zijn.

Meer informatie over North Sea Port:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!