Positief resultaat bij Felua-Groep

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Felua-groep

Door 'anders te kijken' is een resultaat geboekt bijna € 1.500.000,- euro.

Positief resultaat bij Felua-Groep

‘Je moet het zien’ koos Felua-groep dit jaar als titel voor haar jaarverslag. Rondom dit thema komen verschillende mensen aan het woord over ‘anders kijken’ en hoe zij daarmee, samen met Felua-groep, wederzijdse voordelen hebben weten te behalen. Het ‘anders’ naar Felua-groep kijken heeft geleid tot een positief resultaat van bijna € 1.500.000,- euro.

In 2010 werkt 40% van de kandidaten in het reguliere bedrijfsleven (was 35% in 2009). En Felua-groep heeft in 2010 geïnvesteerd in het nog beter kunnen aansluiten bij de behoeften van onze kandidaten, opdrachtgevers en klanten door onder andere de inrichting van een nieuw Diagnose- en Trainingscentrum en de start van Arbeidsontwikkelingactiviteiten.

“Vaak horen wij dat Felua-groep geen gewoon bedrijf is, dat wij en de mensen die hier werken ‘anders’ zijn. Dat klopt, daar zijn we trots op en daar ligt onze grote kracht”, aldus algemeen directeur

Felua-groep Constant Rijnbergen. “Dat ‘anders’ juist enorme mogelijkheden in zich heeft en vaak verrassende voordelen biedt voor bedrijven die ambities hebben, ontdek je pas ‘als je het ziet’.” In dit jaarverslag vertellen onder andere VolkerWessels Telecom, Politieacademie, SDD en ModusLink hun verhaal. Zij hebben in 2010 het bijzondere werkvermogen van Felua-groep ontdekt.

Het jaarverslag 2010 van Felua-groep is digitaal te downloaden op de internetsite
www.felua-groep.nl, onder het kopje ‘Nieuws’.

Meer informatie over FELUA-GROEP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!