home » nieuws » Industrie »

Prachtige opbrengst voor NCFS tijdens jubileum Van der Hoorn Buigtechniek

  • Industrie
  • Bron: Van der Hoorn Buigtechniek

Op 24 en 25 juni 2011 werd het 75-jarig jubileum van Van der Hoorn Buigtechniek groots gevierd op de bedrijfslocatie in Geldrop. Ter gelegenheid van het jubileum konden gasten vrijblijvend een schenking doen aan de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting (NCFS). Maar liefst € 7.500,- werd onlangs overgemaakt aan dit goede doel.

Prachtige opbrengst voor NCFS tijdens jubileum Van der Hoorn Buigtechniek

In juni 1936 werd van der Hoorn’s Constructiewerkplaats en Stalenramenfabriek opgericht. In vijfenzeventig jaar heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot specialist in het buigen en walsen van buizen en profielen uit diverse metalen. Als een van de weinige in Europa maakt Van der Hoorn Buigtechniek complex werk als microbuisjes voor precisieapparatuur.

Na vijfenzeventig jaar ondernemerschap, specialisatie, realisatie en trots was op 24 en 25 juni 2011 reden voor een toost. Tijdens deze feestelijke dagen stond ontmoeten centraal en was er uitgebreid gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen. Genodigden konden ter gelegenheid van het jubileum vrijblijvend een schenking doen aan de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting, die zich sterk maakt voor mensen met CF (ook wel taaislijmziekte genoemd).

Het blijkt dat er zeer royaal is gedoneerd voor dit goede doel; de prachtige opbrengt bedraagt ruim €5.800,-. In het kader van het vijfenzeventig jarig jubileum werd het bedrag door Van der Hoorn Buigtechniek aangevuld tot € 7.500,-.

Op 7 juli jl. ontvingen NCFS directeur Jacquelien Noordhoek en NCFS coördinator relatiebeheer en sponsoring Johanna Vermeulen, dit bedrag uit handen van Lars van der Hoorn. Tevens kon worden vermeld dat tijdens de jubileumdagen 195 knuffelaapjes zijn verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt van NCFS. De NCFS is zeer blij met deze gift, dat ondermeer ingezet zal worden voor wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging en verzorgen van lotgenotencontact.

Meer informatie over HOORN BUIGTECHNIEK, VAN DER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!