Presenteer uw organisatie op de duurzaamheidsbeurs Steenbergen

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Steenbergen

Op maandagavond 28 oktober 2013 organiseert de gemeente Steenbergen een duurzaamheidsbeurs voor inwoners van de gemeente en andere belangstellenden.

Presenteer uw organisatie op de duurzaamheidsbeurs Steenbergen

Bezoekers van de beurs kunnen kennismaken met bedrijven en organisaties die informatie verschaffen over onderwerpen als woningisolatie, zonnepanelen, duurzaam bouwen, biodiversiteit, waterbesparing e.d. Bedrijven en organisaties die aan de beurs willen meewerken, kunnen zich hiervoor aanmelden.

Waarom een duurzaamheidsbeurs?

De Gemeente Steenbergen wil samen met haar inwoners en bedrijven werken aan duurzame ontwikkeling. Steeds meer mensen gaan al aan de slag met woningisolatie, het plaatsen van zonnepanelen of het kopen van duurzame producten. Niet alleen omdat het goed is voor het milieu, maar ook omdat het in veel gevallen geld oplevert. Samen met lokale en regionale bedrijven en organisaties, wil de gemeente inwoners informeren over de kansen en mogelijkheden op duurzaamheidsgebied.

Opzet van de beurs

In de hal en de raadszaal van het gemeentehuis worden stands geplaatst waar bedrijven en organisaties informatie verstrekken over onderwerpen zoals woningisolatie, zonnepanelen e.d.. Daarnaast is er de mogelijkheid om presentaties, lezingen en workshops te verzorgen in een aparte  presentatieruimte.

Bedrijven en organisaties die zich bezig houden met duurzaamheid en belangstelling hebben voor deelname aan de beurs, kunnen tot en met 13 september 2013 contact opnemen met Maurice Marczinski van HetEnergieBureau BV via de mail m.marczinski@hetenergiebureau.nl of bel, tel. 040 - 2574960.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!