Presenteer uw organisatie tijdens een Techniekdag!

  • Technologie
  • Bron: VNO-NCW

VNO-NCW biedt bedrijven de mogelijkheid om op één van de techniekdagen hun organisatie aan circa 2500 kinderen en hun ouders te presenteren.

Presenteer uw organisatie tijdens een Techniekdag!

In september en oktober organiseert VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen tweemaal een Techniekdag:

  • op zaterdag 28 september aanstaande in Nijmegen
  • op zaterdag 26 oktober aanstaande in Arnhem

Bedenk een leuke activiteit en laat zien wat uw organisatie doet!

De werkgroep van de Techniekdag denkt graag met u mee over de invulling van een activiteit voor de kinderen. Deelname aan de Techniekdag is gratis!

Techniekdag

Op de Techniekdag wordt de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren uitnodigend aan een breed publiek getoond. Op deze dag worden vooral de jeugd (10 t/m 14 jaar) en hun ouders benaderd die nog een keuze moeten maken voor een bepaalde opleiding. Het is de bedoeling deze jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de bèta en techniek. De verschillende technische sectoren worden op een uitdagende en speelse manier voor het voetlicht gebracht. Alle niveaus komen aan bod; van VMBO tot en met Universiteit.

Nijmegen

Techniekdag Nijmegen (zaterdag 28 september 2013) wordt georganiseerd in samenwerking met het regionale bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. Deze Techniekdag vindt plaats in en rondom het Technovium in Nijmegen, aan de Heyendaalseweg 98. Klik hier voor het aanmeldingformulier.

Arnhem

Techniekdag Arnhem (zaterdag 26 oktober 2013) wordt georganiseerd in samenwerking met het regionale bedrijfsleven en onderwijsinstellingen in de regio Arnhem. De locatie van deze dag volgt nog in een later statium. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Aanmelden

VNO-NCW raadt u aan om u snel aan te melden in verband met de beperkte ruimte. Aanmelden kan door gebruik te maken van bovenstaande aanmeldingsformulieren of via de website www.techniekdag.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerbert Wubs van VNO-NCW, 055-5222606 of 06-53795449 of per mail.

Voor de toekomst van uw organisatie is het van groot belang dat ook uw sector vertegenwoordigd is tijdens de Techniekdag!

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!