Prestigieuze Koning Willem I Prijs wordt uitgereikt in Nijmegen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: The Economic Board

In de aanloop naar Nijmegen Green Capital of Europa 2018 is bekendgemaakt dat de Koning Willem I Prijs door Koningin Máxima uitgereikt wordt in Nijmegen. Behalve de Koning Willem I Prijs wordt ook de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap overhandigd.

Prestigieuze Koning Willem I Prijs wordt uitgereikt in Nijmegen

Uitreiking Koning Willem I Prijs 2016

The Economic Board is betrokken bij de uitreiking van de prijs. Burgemeester Bruls roept ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen op om zich in te schrijven voor de prijs.

Voorzitter van The Economic Board en burgemeester van de gemeente Nijmegen: “Als gemeente en als Green Capital of Europe 2018 zijn we vereerd om gastheer te zijn van de Koning Willem I Prijs, die binnen het bedrijfsleven bekend staat als een respectabele prijs. Natuurlijk vooral omdat duurzaamheid een belangrijke pijler is bij de toekenning van de prijs.”

Inschrijven

Ondernemers kunnen zich sinds september en tot uiterlijk 31 januari 2018 inschrijven voor de prijzen. “Om onze naam als Green Capital nog meer kracht bij te zetten, moedigen we natuurlijk van harte aan dat ondernemingen in de regio Arnhem-Nijmegen zich ook voor de prijs inschrijven. Het zou geweldig zijn als een onderneming uit onze regio één van de prijzen wint. Hoe dan ook, samen met de Koning Willem I Stichting zullen we zorg dragen voor een onvergetelijke uitreiking. Mét groene uitstraling”, aldus Bruls. De winnaar wordt in mei 2018 bekendgemaakt.

→ Voor meer informatie of inschrijven, kijk op Kw1prijs.nl

De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt aan bedrijven die durf, daadkracht en duurzaam ondernemerschap hebben getoond. In 2016 wonnen Koninklijke Philips N.V. (categorie Grootbedrijf) en TOBROCO Machines (categorie MKB) de Koning Willem I Prijs, Koppert Cress B.V. ging naar huis met de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Een aantal jaar terug, in 2012, ging het Eerselse Vencomatic met de prijs aan de haal. De prijzen worden gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

→ Lees hier de blog van Nijmeegse wethouder Harriët Tiemens over Groene Hoofdstad Nijmegen

Bron: The Economic Board

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!