Prinsjesdagontbijt in de regio FoodValley

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Valleiregio

Ook dit jaar vindt het Prinsjesdagontbijt plaats in Barneveld. Het ontbijt, waar de kabinetsbegroting centraal staat, is in haar derde levensjaar een traditie geworden in regio FoodValley.

Prinsjesdagontbijt in de regio FoodValley

Voor het derde jaar op rij wordt in Barneveld het Prinsjesdagontbijt georganiseerd. Ook dit jaar staan de plannen en begroting van het kabinet voor het komend jaar centraal. Het ontbijtevenement is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden voor genodigden uit de regio FoodValley.

Op de derde dinsdag van september start het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dit is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend worden gemaakt. Van oudsher een cijferwaterval met grote impact op werkgevers. Tijdens het traditionele Prinsjesdagontbijt op woensdag 18 september ontdekken ondernemers wat dit voor ons land, de regio FoodValley, maar zeker ook voor het bedrijfsleven betekent.

Prof.dr. J.J. (Jan Jacob) van Dijk, gedeputeerde van de provincie Gelderland, zal ingaan op de ontwikkelingen uit de Miljoenennota en de beleidsvoornemens van de provincie Gelderland. Vervolgens behandelt mr. A.R. (Bram) Faber, belastingadviseur bij Schuiteman Accountants & Adviseurs, de fiscale regelingen en maatregelen die in het bij de Miljoenennota behorende Belastingplan 2014 zijn opgenomen.

Ondernemersloket

Tijdens deze bijeenkomst zal ook aandacht worden besteed aan het regionale project werkgeversdienstverlening. In het kader van dit project wordt de dienstverlening van het ondernemersloket Barneveld uitgebreid. Het Ondernemersloket is de schakel tussen het lokale bedrijfsleven en Onderwijs, Ondernemersorganisaties en de Overheid. In het kader van het project werkgeversdienstverlening kan de ondernemer, naast algemene vragen, nu ook met alle personele vragen bij het loket terecht. Wethouder Gerard van den Hengel en Henk Anema (voorzitter VNO-NCW Valleiregio) zullen een korte toelichting geven op het project en de verbrede functie van het loket.

Het Prinsjesdagontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Barneveld, Kamer van Koophandel, Rabobank Barneveld- Voorthuizen, Schuiteman Accountants & Adviseurs, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Valleiregio.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!