Project PUMA's van start in West-Brabant

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Regio West-Brabant

Met veel enthousiasme laten we u weten dat het PUMA-project van start is gegaan. PUMA staat voor PUbliek MAatwerk. Het PUMA-project is een pilot met een looptijd tot 01 november 2016.

Project PUMA's van start in West-Brabant

Enerzijds heeft het project tot doel jong talent binnen de regio inzetbaar te houden, anderzijds bevordert het de flexibiliteit binnen gemeenten.

Hoe herken je een PUMA?

PUMA’s zijn innovatief, ondernemend, omgevingsbewust, analytisch en resultaatgericht. Zij zijn te herkennen aan hun onderscheidende werkwijze, zijn jong van geest en verbinders van kennis en mensen. PUMA's hebben allemaal aan een traineeprogramma binnen de overheid deelgenomen en brengen de nodige kennis, ervaring en expertise met zich mee.

Wanneer zet je een PUMA in?

PUMA's kunnen voor diverse projecten ingezet worden; binnen de groep is diversiteit waardoor er zo goed mogelijk ingespeeld kan worden op de behoefte van de vragende organisatie. Kort- of langdurende projecten, full- of parttime? Geen probleem! Een PUMA is flexibel inzetbaar, afhankelijk van uw behoefte. De PUMA’s kunnen ingezet worden voor diverse werkzaamheden, te weten:

  • Projecten
  • Onderzoek
  • Quickscans

PUMA’s worden bovengemeentelijk aangesteld en zijn in dienst van de Regio West-Brabant. Inmidddels zijn er al 13 organisaties die meedoen. Meer weten over de PUMA's? Dan kun je contact opnemen met Kim Tax, Projectleider PUMA's, via 06 - 11 70 55 15 of mail naar puma@west-brabant.eu.

Meer informatie over Regio West-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!