home » nieuws » Bouw »

PROVADA 2011: Het evenement voor de vastgoedbranche

  • Bouw
  • Bron: Provada

Het vastgoedplatform wordt geopend door Johan Remkes, de Commissaris van de Koningin in Noord-Holland

PROVADA 2011: Het evenement voor de vastgoedbranche

Op 7, 8 en 9 juni vindt de zevende editie van de PROVADA plaats in de Amsterdam RAI. Dit jaar wordt hét Nederlandse vastgoedplatform geopend door Johan Remkes, de Commissaris van de Koningin in Noord-Holland en voormalig minister van Binnenlandse Zaken. “De crisis is een punt van zorg, want we weten allemaal dat de bouw een belangrijke motor achter de economie is. Maar desondanks is er veel mogelijk, als we maar samenwerken en vooruit kijken. En niet te snel problemen willen zien”, aldus Remkes. 

Het uitgangspunt van PROVADA is meer dan ooit het inspireren van de vastgoedbranche om de markt weer vlot te trekken, overstijgend te denken, echte oplossingen te vinden en vervolgens samen in beweging te komen. Om deze boodschap kracht bij te zetten, start PROVADA dit jaar met een Opening Statement, een speech van Johan Remkes op dinsdagochtend om 10.30 uur in de centrale hal.

Drie themapleinen
Nieuw is het Maatschappelijk Vastgoedplein, voorheen het Zorgvastgoedplein dat bedrijven die actief zijn op het gebied van cultuur, onderwijs en zorgvastgoed, de mogelijkheid biedt zich te presenteren aan de overige standhouders en bezoekers van de PROVADA. Verschillende thema’s zijn in een aantrekkelijk inhoudelijk programma verwerkt.

Voor het derde opeenvolgende jaar zal de PROVADA Green Market en het PROVADA Green Forum gerealiseerd worden, het centrum van wat men de drie duurzame dagen noemt. In 2009 is PROVADA een samenwerking aangegaan met de Dutch Green Building Council om het thema 'Duurzaamheid' uitgebreid op de kaart te zetten. Triodos Bank en AgentschapNL hebben zich hierbij aangesloten als mede founder. Gezamenlijk met PROVADA staan deze drie partijen garant voor een hoogwaardig en gevarieerd inhoudelijk programma. Op 9 juni wordt in het Green Forum de winnaar van de Duurzame Innovator Pitch 2011 bekendgemaakt. De genomineerden mogen hun idee dan presenteren aan de jury.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!