Provincie Noord-Brabant en VNO-NCW Brabant Zeeland organiseren Brabantdag

Op 13 juni 2018 vindt de Brabantdag plaats bij het Chassé Theater in Breda. Tijdens dit inspirerende netwerkevent ontmoet u internationale collega ondernemers, bestuurders en collega’s van kennis- en onderwijsinstellingen en komen er tevens diverse innovatieve thema’s aan bod.

Provincie Noord-Brabant en VNO-NCW Brabant Zeeland organiseren Brabantdag

Over Brabantdag

Brabantdag begon in 2004 als een kleinschalig initiatief en groeide uit tot een belangrijk netwerkevent met deelnemers uit onder andere Noord-Brabant, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. De laatste editie werd in 2016 in Leuven gehouden. Hier werd de samenwerking tussen beide kennisregio’s nieuw leven ingeblazen.

Nauwe banden met onze Belgische buren

Het evenement van dit jaar wordt gezamenlijk georganiseerd door de provincies Noord-Brabant en Vlaams-Brabant, gemeente Breda en VNO-NCW Brabant Zeeland. Door haar centrale ligging heeft Breda van oudsher nauwe banden met haar Belgisch buren. Zo kan de internationale treinverbinding die Breda vanaf april 2018 verbindt met Antwerpen en Brussel een belangrijke economische impuls betekenen voor de regio’s.

Grenzeloos verbinden en ondernemen

Het overkoepelde thema van de Brabantdag is ‘Grenzeloos verbinden en ondernemen’ wat verwijst naar de relatie tussen Noord-Brabant en onze zuiderburen. Tijdens het relatie-evenement staat ondernemerschap centraal. Zo organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland een matchmaking voor ondernemers en kunt zich tevens laten inspireren bij een van de bedrijfsbezoeken gedurende de dag. Ook komen er verschillende Keynote-sprekers aan het woord en is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij panelgesprekken met CEO’s over thema's zoals smart- en e-mobility, energy, gaming, agrofood, chemistry en meditec. De dag wordt afgesloten met een walking dinner en netwerkmoment.

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!