Provincie Overijssel organiseert eerste Toerisme Top van Nederland

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: RECRON

Op woensdag 10 oktober aanstaande vindt de eerste Toerisme Top van Nederland plaats. De Top is een initiatief van de provincie Overijssel en wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Provincie Overijssel organiseert eerste Toerisme Top van Nederland

Tijdens de Toerisme Top komen overheden, bedrijven, toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de uitdagingen en kansen voor de bestemming Nederland in 2030. Doel is om zo tot een gezamenlijke aanpak te komen, zodat zo veel mogelijk steden en regio’s kunnen profiteren van het groeiende toerisme, nationaal en internationaal.

Perspectief 2030

Parallel aan de Toerisme Top heeft NBTC het initiatief genomen om samen met de sector toe te werken naar een visie met uitvoeringsagenda voor de duurzame ontwikkeling van de bestemming Nederland, het Perspectief 2030. De Toerisme Top van de provincie Overijssel neemt in deze aanpak een belangrijke plek in, de eerste contouren worden tijdens de top met u gedeeld en tijdens interactieve sessies wordt uw input voor de visie gevraagd.

Inschrijven voor Toerisme Top

Voor de top is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via de website. Na de zomer ontvangt u een bevestiging van deelname, nadere informatie over het programma en een keuzemenu voor de interactieve sessies die u tijdens het middagprogramma kunt volgen. 

Meer informatie over Provincie Overijssel:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!