Provincie weer aanwezig op Hannover Messe

  • Technologie
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

Donderdag 16 april 2015 organiseert de provincie Noord-Brabant op ’s werelds grootse techniekbeurs de lunchbijeenkomst ‘Where Smart Cars meet the Smart Grid: One European Market for innovation’.

Provincie weer aanwezig op Hannover Messe

De provincie nodigt u uit om van 12:00 uur tot 14:00 uur samen met haar de kansen van het Living Lab Europe: elektrische mobiliteit en slimme netten te onderzoeken en te verzilveren.

Programma

De Europese Unie heeft een plan gelanceerd voor het samenvoegen van bestaande energiemarkten in de 28 lidstaten. De oprichting van een Energie Unie kan volgens Brussel leiden tot een besparing van 40 miljard euro per jaar. Een Energie Unie maakt ook de weg vrij voor verbetering van Europese samenwerking rond innovatie, zoals bijvoorbeeld winning van duurzame energie, een flexibele energie-infrastructuur en Europese standaarden voor laadstekkers van elektrische auto’s.

Aan de hand van inspirerende voorbeelden willen we graag met u stilstaan bij de kansen voor een intensieve, internationale samenwerking. Door samen te werken met de aanwezigen uit industrie, kennisinstellingen en overheden, maakt u samen met ons het verschil.

Datum en locatie

Aanmelden

Graag horen we of u aanwezig bent op onze lunchbijeenkomst. U kunt zich gratis aanmelden door een e-mail met uw naam en contactgegevens te sturen naar energie@brabant.nl. Dagkaarten voor de Hannover Messe kunt u bestellen op eigen kosten

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!