R&D bedrijvencentrum krijgt de naam Mµ

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brainport Development

Brainport Development realiseert in opdracht van Twice Eindhoven B.V. op de High Tech Campus Eindhoven een nieuw bedrijvencentrum met de naam Mµ.

R&D bedrijvencentrum krijgt de naam Mµ

Mµ staat in de wetenschap voor muon – micro, wrijvingscoëfficiënt, molaire massa. Het bedrijvencentrum wordt naast het reeds bestaande en succesvolle R&D bedrijvencentrum βèta gerealiseerd.

Mµ gaat huisvesting, advies en begeleiding bieden aan groeiende bedrijven in de R&D sector met de focus op LifeTech en New Energy. Het realiseren van deze hotspot onderstreept het belang van de aanwezigheid van startende en groeiende technologische bedrijven in Brainport Regio Eindhoven.

Kantoorruimte en Laboratoria

Het bedrijvencentrum biedt kleinschalige kantoorruimten en laboratoria aan voor circa 35 bedrijven met aantoonbare groeipotentie en innovatiekracht. De kantoor- en laboratoriumruimten worden ook in combinatie verhuurd. Brainport Development biedt huurders toegang tot relevante netwerken, bedrijfsadvies en begeleiding, diverse gezamenlijke faciliteiten. In het geval van βèta en Mµ kunnen de bedrijven ook gebruik maken van de netwerken en faciliteiten van de High Tech Campus Eindhoven.

Voorjaar 2013

In het voorjaar van 2013 zal de bouw volledig zijn afgerond en zullen de eerste bedrijven zich gaan vestigen.

Partners

Mµ is mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant, gemeente Eindhoven, SRE, NV BOM, Technische Universiteit Eindhoven, Rabobank, ASML, Philips Nederland en het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Meer informatie over Brainport Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!