Rabo Kennis App uitgebreid

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Rabobank

De Rabo Kennis App is uitgebreid. De Rabobank heeft twee nieuwe kennisonderdelen toegevoegd die gericht zijn op internationale ondernemers.

Rabo Kennis App uitgebreid

De Rabo Kennis App is uitgebreid met twee kennisonderdelen, speciaal voor internationaal actieve ondernemers. Het onderdeel 'Economisch Onderzoek' bevat artikelen en publicaties van Rabobank en haar netwerkpartners  met betrekking tot internationaal zakendoen. Binnen het onderdeel 'Landenkennis' vindt u kennis  over de ruim  tachtig landen waarin de Rabobank wereldwijd actief is.

Ruim tachtig landen

Die landenkennis varieert van  informatie over  het ondernemersklimaat, regels  over import en export en belastingwetgeving met betrekking tot informatie over de Rabobank ondersteuning ter plaatse en het product- en dienstenaanbod van de Rabobank in het betreffende land. Daarnaast bieden ze landspecifiek nieuws aan dat relevant is voor u als internationaal actieve ondernemer. Op deze manier worden in de Rabo Kennis App  de sector- en landenkennis en actuele informatie uit de markt gebundeld.

Waar downloaden?

De (update van de) Rabo Kennis app is te downloaden op www.rabobank.nl/kennis en in de AppStore en Google Play, onder de naam Rabobank Kennis. Op de website rabowereldwijd.nl is dezelfde informatie beschikbaar voor desktopgebruikers.

Vragen?

Voor vragen over Sectorkennis kunt u contact opnemen met de afdeling Sectormanagement, via sectormanagement.bedr.@rn.rabobank.nl. Voor vragen over internationaal zakendoen kunt u contact opnemen met de afdeling International Services, via fm.nl.utrecht.internationalservices@rabobank.com.

Meer informatie over RABOBANK DE KEMPEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!