Rabobank en Interpolis meest betrouwbaar

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Rabobank De Kempen-West

Volgens het nationale vertrouwensonderzoek van adviesbureau &samhoud is de Rabobank de meest betrouwbare bank en Interpolis de meest betrouwbare verzekeraar, in de ogen van de Nederlandse consument.

Rabobank en Interpolis meest betrouwbaar

De twee instellingen zijn uitzonderingen want uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het algemene vertrouwen in financiële dienstverleners is gedaald naar 11%: een dieptepunt. Het onderzoek werd voor het vierde achtereenvolgende jaar in opdracht het adviesbureau uitgevoerd door Blauw Research onder 1240 respondenten.

'Rabobank is een coöperatie die middenin de samenleving staat. Al hun handelen is gericht op vertrouwen, dat zie je ook aan hun tripple AAA status die ze nog altijd behouden hebben. De consument ziet en voelt dit.' Aldus Salem Samhoud, oprichter van &samhoud, over de uitverkiezing van de bank. 'Interpolis is ook een coöperatie met al jarenlang een glasheldere boodschap. Zij investeren niet alleen in het consumenten vertrouwen maar ook in het vertrouwen onder hun medewerkers, dit heeft effect op de buitenwereld.'

Meer informatie over RABOBANK DE KEMPEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!