Reconstructie bedrijventerrein Heide in Best met PHP-gelden van start

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Op vrijdagmiddag 14 november 2014 is met de officiële opening van de nieuwe vrachtwageningang van Philips Healthcare het startschot gegeven voor de reconstructie van bedrijventerrein Heide in Best.

Reconstructie bedrijventerrein Heide in Best met PHP-gelden van start

Een reconstructie die mede mogelijk gemaakt wordt met provinciale gelden vanuit de stimuleringsregeling Economie en Innovatie Noord-Brabant.

Slowlane

De aanleg van een nieuwe ingang voor vrachtwagens op het terrein van Philips Healthcare maakt onderdeel uit van een veel omvattende project, waarin het bedrijventerrein wordt gereconstrueerd. Voorzien zijn ook een nieuwe inrichting van de Tormentil, een rotonde op de kruising Ringweg – Brem alsook de aanleg van een zogenaamde Slowlane: een superfietspad wat de Philips Healthcare Campus verbind met Brainport.

BOM Bedrijfslocaties

Bij de totale reconstructie zijn Philips Healthcare, Wegener Nieuwsdruk, Goevaers, de gemeente Best en de provincie Noord-Brabant financieel betrokken. De toepassing en uitvoering van de provinciale stimuleringsregeling is in handen van BOM Bedrijfslocaties.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!