RedStart opent kas op Nieuw Prinsenland voor publiek

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: NV REWIN

Op zaterdag 15 juni a.s. is het open huis bij RedStar, specialist in smaaktomaten, op de tuinbouwlocatie van Nieuw Prinsenland.

RedStart opent kas op Nieuw Prinsenland voor publiek

15 juni open huis eerste Ultra-Clima® kas in Nederland

RedStar organiseert die dag haar housewarming en biedt belangstellenden de mogelijkheid om de eerste Ultra-Clima® kas van Nederland van dichtbij te bekijken.

Via de volgende link kunt u de uitnodiging voor deze housewarming bekijken.

Over Nieuw Prinsenland

Agro & Food Cluster Nieuw Prinsenland is een gezamenlijk initiatief van Suiker Unie en de Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij (TOM). Bij de suikerfabriek in Dinteloord is niet alleen 70 hectare beschikbaar voor bedrijven die zich willen vestigen op het nieuwe bedrijventerrein, maar Nieuw Prinsenland biedt ook op 270 hectare de ruimte aan glastuinbouwondernemers met ambitie. 

De glastuinbouwkavels in Nieuw Prinsenland zijn voorzien van faciliteiten die tuinbouwbedrijven voorbereiden op de toekomst, zowel op het gebied van de waterhuishouding, (duurzame)energievoorziening als CO2. De nabijheid van de bestaande suikerfabriek en het agro en food gerelateerde bedrijventerrein zorgt er voor dat optimaal gebruik gemaakt kan worden van elkaars reststromen, installaties, kennis en talenten.

Kortom; Nieuw Prinsenland is een integrale gebiedsontwikkeling met veel mogelijkheden tot synergie en samenwerking, en het eerste van zijn soort in Nederland.

Meer informatie over NIEUW PRINSENLAND, BEDRIJVENTERREIN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!