Regio Business Dagen 2015 succesvol verlopen

  • Regionale ontwikkeling

De Regio Business Dagen zitten er weer op voor 2015! Deze dagen in het Beursgebouw in Eindhoven stonden in het teken van het ontmoeten en opdoen van zakelijke mogelijkheden.

Regio Business Dagen 2015 succesvol verlopen

RegioinBedrijf was er twee dagen bij en kan terugkijken op een geslaagde beurs. Er zijn vele nieuwe contacten gelegd en daarnaast zijn we ook veel bekende tegen gekomen waaronder Dries Roelvink, die de avonden feestelijk afsloot.

De beurs trok de aandacht van zo’n 6000 bezoekers met allemaal ieder zijn eigen redenen om de beurs te bezoeken. Over het algemeen had iedereen ten minste één gemeenschappelijk doel; het leggen van contacten. Dit kan het leggen van nieuwe contacten zijn om het eigen netwerk te vergroten, maar ook het onderhouden van relaties uit het huidige netwerk.

Deze redenen werden ook bevestigd door Johan Driessen, bezoeker van de beurs en directeur van Masque. Masque is gespecialiseerd in het aankleden en verzorgen van themafeesten. Zijn reden voor het bezoeken van de beurs was om het contact met bestaande klanten te onderhouden. Daarnaast zouden zich mogelijkheden kunnen voordoen om nieuwe klanten te ontmoeten vertelt Johan Driessen, waarna hij mij een visitekaartje overhandigd.

Visitekaartjes

De Regio Business Dagen zijn bedoeld als ontmoetingsplaats voor de regio Zuidoost-Brabant. Deze ontmoetingen duren vaak maar enkele minuten en soms wat langer. De meeste gesprekken komen tot een bepaald moment dat visitekaartjes worden uitgewisseld waardoor nieuwe contacten bevestigd worden. Vrijwel iedere beursstand heeft een pot waar visitekaartjes in gespaard worden. Een volle pot staat gelijk aan goede zaken.

Één van de exposanten op de beurs was Dutch-Animations, een familiebedrijf uit Gorinchem. Dutch-Animations is een creatief bureau dat een informatieve boodschap door middel van animaties en cartoons op een leuke en begrijpelijke manier uitlegt. De reden van deelname aan de beurs was voornamelijk om de naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast is de beurs een perfect middel om het bedrijf een gezicht te geven waardoor contacten toch een stukje persoonlijker worden. Op mijn vraag of het goed ging op de beurs werd gewezen naar de pot gevuld met visitekaartjes.

Beursbeleving

Voor bezoekers was het niet alleen maar netwerken, ook waren er mooie auto’s, lekker eten en interessante sprekers aanwezig op de beursvloer.

Black Wheels was een van de exposanten die een Mitsubishi Mirage op de stand had staan. Bezoekers konden in de auto plaats nemen waarna de auto ondersteboven ging hangen. Hierna moest je door middel van bepaalde instructies uit de auto ontsnappen. Al met al waren er genoeg mogelijkheden om indrukken en nieuwe contacten op te doen

Auteur: Joost Willemse

Meer informatie over REGIOINBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!