Regio- en bedrijvengids West-Brabant 2009-2010 verschenen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: NV Rewin

Regio- en bedrijvengids West-Brabant; uniek in regio informatie De regio- en bedrijvengids West-Brabant is een begrip in de regio. Al jarenlang is de gids met bijbehorende cd-rom en webportal een onmisbare informatiebron voor West-Brabantse bedrijven maar zeker ook voor nieuwe vestigers, waarbij de kern en intentie van het medium onveranderd gebleven zijn: inzicht bieden in de regionale economie en de voor West-Brabant relevante vestigingsfactoren, met extra aandacht voor instanties en andere belangrijke adressen voor het bedrijfsleven.

Regio- en bedrijvengids West-Brabant 2009-2010 verschenen

Op woensdag 16 december jl. verscheen de inmiddels 11e editie, jaargang 2009-2010. Ook nu weer is de gids met veel enthousiasme en professionaliteit samengesteld door uitgeverij De Poorterij te Drongelen, in opdracht van REWIN West-Brabant.
Het eerste exemplaar werd tijdens een drukbezochte West TOP bijeenkomst in Drimmelen door de directeur van De Poorterij, de heer Frans Moraal, overhandigd aan mevrouw Marijke Vos, wethouder EZ van de gemeente Drimmelen en de heer Paul Nijskens, directeur van REWIN.

Compleet pakket; cd en on-line bedrijveninformatie
De cd behorend bij de gids biedt op een snelle en eenvoudige manier uitgebreide informatie over het bedrijfsleven in de regio, met zoekmogelijkheden op branche, op alfabet en op product/dienst. Alle bedrijven met meer dan 5 werknemers in de sectoren industrie, handel en zakelijke dienstverlening die daar prijs op stellen zijn op basis van hun inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in het digitale bedrijvenregister opgenomen.
Bovendien biedt De Poorterij on-line de meest actuele bedrijveninformatie via de  volledig vernieuwde regio-portal www.regioinbedrijf.nl

 

Alle ondernemers die 16 december jl. deelnamen aan de West TOP bijeenkomst, en dat waren er vele, kregen uit handen van mevrouw Cary Burgel van De Poorterij gratis een exemplaar van de nieuwe regio- en bedrijvengids inclusief cd mee naar huis.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!