Regio Foodvalley presenteert zich op Provada 2014

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Regio FoodValley

Regio FoodValley staat voor de vierde keer op de Provada. De Provada is hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche in de Amsterdam RAI op 3, 4 en 5 juni 2014.

Regio Foodvalley presenteert zich op Provada 2014

Dit jaar heeft Regio FoodValley gekozen voor een ‘energiek’ thema. Dus bezoek onze stand en laad je op!
Bijeenkomst bestuurders woensdag 4 juni 2014

Regio FoodValley heeft na de gemeenteraadsverkiezingen nieuwe bestuurders gekregen. De Provada is hét moment om een beeld te krijgen van nieuwe thema’s, kansen en uitdagingen in de wereld van vastgoed.

Voor de bestuurders van Regio FoodValley organiseert de regio op woensdag 4 juni 2014 een speciale middag. Dit programma bestaat uit een korte kennismaking met de Provada, een lunch op de stand, een presentatie door een expert in de wereld van ruimtelijke ontwikkeling en vervolgens een praktijksessie.

Bijzondere regio

Wij willen de bezoekers verder laten ervaren dat FoodValley een bijzondere regio is met een bijzondere en unieke identiteit. Een identiteit die ligt in Food, in combinatie met een hoge kwaliteit van leefomgeving en bijzonder goede bereikbaarheid.

Hierdoor laten we zien dat achter het merk FoodValley een wereld schuil gaat van bedrijven, onderwijs en instellingen. Die vragen om vastgoed voor werken, wonen, studeren en verblijven (hotels, restaurants). Een totaalconcept met een sterke focus.

Bezoek ons

Bezoek onze stand op 3, 4 of 5 juni 2014. Wij staan in hal 10, standnummer 13.
Meer weten over de Provada, de standhouders en andere bijeenkomsten, kijk dan op www.provada.nl of op www.provada.nl/xperience (de interactieve pagina met onder andere het bedrijfsprofiel van de regio).

Meer informatie over Regio Foodvalley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!