Regio Midden-Brabant online

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: RegioinBedrijf

Vanaf heden zijn de regio's Midden-Brabant en Noord-Oost Brabant op de portal van elkaar gescheiden. Iedere regio wordt gekenmerkt door enkele bedrijfstakken die geconcentreerd aanwezig zijn.

Regio Midden-Brabant online

Deze branches zijn verweven in de regionale economie en worden met verschillende activiteiten ondersteund door instanties uit de regio. RegioinBedrijf heeft voor u deze economische thema’s in kaart gebracht, ontdek hier welke branches in uw regio het sterkst vertegenwoordigd zijn.

In de regio Midden-Brabant staan de volgende economische thema's centraal:
- Innovatie & Duurzaam ondernemen
- Logistiek
- Recreatie & Toerisme
- Zorg

Voor bedrijven is het zinvol zich te vestigen in een regio waarin veel bedrijven uit dezelfde bedrijfstak geconcentreerd zijn. Voor deze branches vindt in de regio vaak de meeste economische ontwikkeling plaats. Zo heeft iedere regio zijn eigen economische thema’s, voor ondernemers is in kaart gebracht wat de onderscheidende sectoren zijn van de zakelijke regio. Welke sectoren drijven de regionale economie en zorgen voor de meeste werkgelegenheid.

RegioinBedrijf houdt u dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijkste ontwikkelingen van de regio waarin uw onderneming actief is. Niet enkel de belangrijkste economische thema’s voor uw zakelijke regio komen aan bod, maar ook subsidiemogelijkheden, waardevolle ondernemerstips en nieuws over bedrijven, gemeenten, onderwijs en instanties uit de regio.

RegioinBedrijf werkt nauw samen met de verschillende gemeenten uit uw zakelijke regio. Op de verschillende gemeentepagina’s is informatie te vinden over wat de betreffende gemeente ondernemers te bieden heeft. Waarom is de gemeente interessant voor bedrijven om zichzelf te vestigen? Welke bedrijventerreinen zijn er en hoe worden deze ontwikkeld?

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!