Regio Noordoost-Brabant investeert in Leisure Ontwikkel Fonds

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: AgriFood Capital

Regio Noordoost-Brabant investeert de komende jaren €100.000 per jaar in het Leisure Ontwikkel Fonds (LOF). Het LOF is een initiatief van Midpoint Brabant, Efteling, Libéma en de provincie Noord-Brabant om het leisure-aanbod van Brabant te versterken.

Regio Noordoost-Brabant investeert in Leisure Ontwikkel Fonds

Hiermee moet nieuwe bedrijvigheid worden gestimuleerd en daarmee meer bezoekers, bestedingen en banen in de provincie. De ‘founding partners’ hebben de ambitie uitgesproken om voor een periode van 10 jaar €10 miljoen te investeren in de leisure sector.

Leningverstrekking

Het LOF verstrekt leningen - dus geen subsidie - van minimaal €75.000 en maximaal €400.000 (tot maximaal 50% van de totale investering). Het LOF richt zich onder andere op projecten die aansluiten bij de kernthema’s van de regio, zoals agrifood in Noordoost-Brabant. Ga voor meer informatie of het aanvragen van een lening naar de website van LOF.

Partner van AgriFood Capital

Regio Noordoost-Brabant is partner van AgriFood Capital. Deelname aan het LOF past in de ambitie om Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot de topregio in agrifood, waar het goed wonen, leven, werken en verblijven is.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!