Regio Zwolle kiest ondernemer en starter van het jaar 2014

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB regio Zwolle

Op 10 december 2014 is de 10e editie van de Verkiezing voor de Ondernemer en Starter van het Jaar 2014 in regio Zwolle. Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze prijzen plaatsvinden.

Regio Zwolle kiest ondernemer en starter van het jaar 2014

Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid dat u gekozen wordt tot ondernemer van het jaar. Onderstaande bedrijven gingen u in voorgaande jaren voor:

  • De Ondernemer van Jaar waren:
    Novon Schoonmaak, BMA Ergonomics, Hemmink Electrotechniek, Compello, Poly-Ned, R&WE, Jansen Venneboer, Eurosafe Solutions en Traffic Support.
  • En de Starter van het Jaar waren:
    Business Movies, Salland Automatisering, Cycloon Fietskoeriers, HRpm, Bloemink Security, Het Opleidingsnetwerk, De Stadsbakker, Bio Bandits en Eva Optic.

Bent ú die ondernemer of kent u een relatie en/of mede-lid die in aanmerking komt voor deze gewaardeerde prijs? Dan roepen wij u op de naam van het bedrijf aan ons door te geven, zodat wij deze kunnen plaatsen op de genomineerdenlijst. De voorwaarde om deel te nemen is dat het zelfstandige ondernemers of franchisers moeten zijn. De kandidaten worden door een deskundige jury beoordeeld op de volgende criteria: ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De winnaars worden bekend gemaakt op 10 december 2014 tijdens het Regio Zwolle Congres in De Spiegel. U kunt uw kandidaten mailen aan info@mkbregiozwolle.nl Uiteraard zullen de gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!