RegioinBedrijf brengt B2B markt Zeeland in kaart

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: RegioinBedrijf

RegioinBedrijf heeft de activiteiten van de B2B organisaties, onderwijsinstellingen, gemeenten en instanties uit Zeeland in kaart gebracht in de nieuwste regiogids Zeeland 2015-2016.

RegioinBedrijf brengt B2B markt Zeeland in kaart

Wat heeft Zeeland te bieden?

Elke regio kent zijn eigen kracht. Door de ontwikkelingen en initiatieven in beeld te brengen wordt de regio Zeeland op de kaart gezet. De regiogids Zeeland, die elke 2 jaar verschijnt, biedt een overzicht van de relevante organisaties rondom de economische pijlers van de regio, zoals Maintenance, Agrofood & Biobased, Logistiek & Industrie. De inhoud van de gids biedt achtergrond en verdieping en geeft daarbij informatie die vaak niet direct op internet te vinden is.

Online marketing

Het naslagwerk wordt aangevuld door een online informatieplatform – www.RegioinBedrijf.nl –. Per sector worden de actuele ontwikkelingen, regionale projecten, bedrijfsgegevens, instanties, onderwijsmogelijkheden en de gemeenten in beeld gebracht. De deelnemende partijen delen o.a. hun kennis via ondernemerstips, achtergrondinformatie via bedrijfsinterviews en samenwerkingsverbanden via projectartikelen.

Ontvangen

Er zullen zo’n 5.000 gidsen kosteloos verspreid worden onder het bedrijfsleven, de gemeenten, instanties en onderwijsinstellingen uit de regio. De gids direct ontvangen? U kunt deze kosteloos aanvragen via info@regioinbedrijf.nl

Over RegioinBedrijf

RegioinBedrijf biedt een regionaal platform (on- en offline) waar de 3 O’s (Ondernemers, Onderwijs en Overheid) relevante informatie kunnen vinden, kennis kunnen delen en zaken kunnen doen.

Op RegioinBedrijf.nl kunnen deelnemende partijen hun organisatie onder de aandacht brengen bij de zakelijke doelgroep en worden zij persoonlijk begeleid bij hun (online) communicatie.

Meer informatie over REGIOINBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!