RegioinBedrijf zoekt antwoorden op uw ondernemersvragen

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: RegioinBedrijf

Zit u door deze crisis als ondernemer met uw handen in het haar? Heeft u vragen waar u geen antwoord op kan vinden, bijvoorbeeld over de maatregelen van de overheid? Of hoe u met uw personeel om moet gaan? Wij van RegioinBedrijf willen u daar graag bij helpen.

In deze crisistijd willen wij graag iets extra's doen voor ondernemers die het moeilijk hebben of met vragen zitten. Wij beschikken over een breed netwerk, dat barst van de kennis en informatie. En dat netwerk willen wij voor u inzetten. 

Stel uw vraag in een korte videoboodschap van maximaal 35 seconden. Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar een antwoord voor u. Dit antwoord zal samen met uw videovraag hier op deze website en op onze social media kanalen worden gepubliceerd. Zo krijgen ondernemers die wellicht met dezelfde vraag zitten ook meteen antwoord.

Aan deze dienstverlening zijn geen kosten verbonden. Elkaar helpen en kennis delen om straks verder te kunnen is wat nu telt! Mail uw vraag naar: online@regioinbedrijf.nl. Wij staan voor u klaar!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!