Reminder Zorginnovatie Marktplaats op 26 april 2012

  • Farma & Zorg
  • Bron: BOM

Vind een match om nieuwe ideeën te ontwikkelen, deel uw kennis met anderen, doe nieuwe inzichten op en maak plannen concreet, kortom: zorg voor innovatie door u nu aan te melden.

Reminder Zorginnovatie Marktplaats op 26 april 2012

Heeft u een idee dat inmiddels uitgewerkt is tot een plan? Of zoekt uw organisatie innovatieve uitbreidingen, zoals belevingsconcepten? Kom dan naar de markt waar vraag en aanbod samenkomen! Van tevoren geeft u aan wat u vraagt en wat u inbrengt, wij zoeken dan vooraf al naar de geschikte match. Daarnaast zorgen de marktmeesters ter plekke voor goede combinaties.

Themasessies

De locatie van de marktplaats is Servicecentrum Het Laar in Tilburg. Een medewerker vertelt over innovatieve zorgconcepten om het bewoners naar de zin te maken. Andere discussiethema’s zijn: acceptatie van behandelmethoden en zelfmanagement, outdoor lokaliseringservice voor dementerenden, intellectueel eigendom, samenwerken in tijdelijke organisaties en de wereld van innovatie in de zorg.

Zorg dat u erbij bent!

Het programma start om half acht met een walking breakfast. Dan volgt een presentatie van het gastcentrum, gevolgd door de eerste serie kennismakingsrondes. Vervolgens bezoekt u de discussietafels, waarna een tweede serie kennismakingsrondes volgt. We ronden de marktplaats af tussen 11.00 en 11.30, waarna u aan uw verdere (werk)dag kunt beginnen.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!