Rijksoverheid tot uw dienst op vakbeurs Energie

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

U werkt aan duurzame energie en energiebesparing. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) biedt hierbij financiering, kennis en partners en wijst beleidsmakers op belemmerende wetten en regels.

Rijksoverheid tot uw dienst op vakbeurs Energie

Elk jaar maken meer dan 200.000 ondernemers en organisaties gebruik van onze diensten. Ook op de komende vakbeurs Energie 2015 staan wij voor u klaar.

Van 6 tot en met 8 oktober is RVO.nl prominent vertegenwoordigd op de Energievakbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch met een uitgebreide stand en een thematheater. Ga in gesprek met een van onze medewerkers op de beursvloer en onderzoek samen met ons wat de mogelijkheden zijn. Dit doen wij in opdracht van diverse ministeries. Zodat ondernemers kunnen ondernemen.

Bezoek ons thematheater

Bezoek tijdens de beurs ons thematheater ‘Rijksoverheid: energie en mobiliteit’ waar diverse deskundigen doorlopend presentaties verzorgen. Leer hier meer over de mogelijkheden van bijvoorbeeld Smart Grids, duurzaam bouwen, elektrisch rijden en energiebesparing in uw organisatie. Bekijk of u fiscaal voordeel kunt halen met energiebesparing en milieumaatregelen. Oriënteer u op aanstaande Europese energieverplichtingen, en ontdek kansen op het terrein van warmte en energie-innovatie.

Programma Energievakbeurs

Bekijk het volledige programma van de vakbeurs Energie 2015.

Vragen?

Heeft u vragen over de deelname van RVO.nl aan de vakbeurs Energie? Bel: 088 602 55 11

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!