Rijksweg 35: van karrenspoor naar ruggengraat

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: VNO-NCW

Een goede bereikbaarheid is voorwaarde voor de ontwikkeling van de Twentse kenniseconomie en het toerisme.

Rijksweg 35: van karrenspoor naar ruggengraat

Daarom is het noodzakelijk dat Twente beter is aangesloten op andere delen van Nederland en Duitsland en vice versa. Via de weg, het spoor, het water en de lucht.

In de Agenda van Twente is daarom ook een stevig investeringsprogramma voorzien, genaamd Twente langs alle wegen, dat met hulp van provincie en Rijk in uitvoering wordt genomen.

Tijdens een VIT-lunchbijeenkomst staat de ontwikkeling van Rijksweg 35 / N35 centraal; hoe ver staat het met het ontwikkelen van deze verbinding tussen Twente en Zwolle als ‘karrenpad' naar ‘ruggengraat' van Overijssel? Hoe staat het met de uitvoering van het Tunnelproject bij Nijverdal en welke vervolgstappen moeten er nog gebeuren? Zowel vanuit de Haagse politiek als vanuit de regio wordt deze materie belicht.

De bijeenkomst vindt plaats op 7 juni 2010 in Hotel Dalzicht, Grotestraat 285 in Nijverdal. Vanaf 11.30 uur bent u welkom voor een lunch. Het officiële programma start om 12.30 en eindigt om 14.00 uur. Voor meer informatie en aanmeldingen: ingrid.wiering@oostnv.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!