RO groep opent kantoor in Eindhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kliknieuws

De RO groep heeft per 1 januari 2011 een vestiging in Eindhoven geopend. Naast de bestaande kantoren in Arnhem en Maastricht is dat de derde vestiging van de RO Groep.

RO groep opent kantoor in Eindhoven

RO groep is al een groot aantal jaren betrokken bij advisering over lange termijn huisvestings- en vastgoedvraagstukken, bij gebieds- en locatieontwikkeling en bouwprojectmanagement.
RO groep is georganiseerd via de kennisketen: Adviseren, Ontwikkelen en Realiseren. Met circa 50 medewerkers en drie vestigingen managen het kantoor de meest uiteenlopende projecten. De disciplines zijn afgestemd op de marktsegmenten: wonen, werken, zorgen, leren en beleven.

Opdrachtgevers van RO groep zijn bijna altijd zogeheten maatschappelijke ondernemers, dat wil zeggen pensioenfondsen, institutionele beleggers, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en overheden. Daarmee fungeert RO groep primair op het snijvlak van het publieke en private domein. Ook worden de nodige projecten uitgevoerd in opdracht van bedrijven, ondernemingen en intermediairs, zoals het herontwikkelen en verduurzamen van bedrijventerreinen, kantoren en winkelcentra.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!