ROC West-Brabant gaat verder onder de naam Curio

  • Onderwijs & Training

Vanaf 1 september is er één gezamenlijke nieuwe naam voor het vmbo- en mbo-onderwijs in West-Brabant: Curio. Door samen op te trekken wil ROC West-Brabant zich meer bewegen als groep. Alle vmbo-scholen en mbo-opleidingen blijven bestaan.

ROC West-Brabant gaat verder onder de naam Curio

Curio staat voor alles wat ons verbindt: nieuwsgierigheid als basis voor de groei van onze leerlingen en studenten. Zo voorziet ROC West-Brabant de regio van talenten, jong en oud, die het optimale uit zichzelf halen.

De nieuwe naam Curio wordt vanaf deze maand fasegewijs in gebruik genomen. Curio wordt steeds zichtbaarder voor leerlingen, studenten en de regio om ons heen. De onderwijslocaties blijven voorlopig hetzelfde, daar verandert niets aan.

De vmbo-scholen krijgen Curio voor hun naam. In de omgeving van Breda zijn dat Curio scala, Curio prinsentuin van cooth, Curio effent en Curio de rotonde. Verder zijn daar Curio prinsentuin andel en Curio prinsentuin oudenbosch. In Bergen op Zoom heten onze vmbo-scholen voortaan Curio steenspil en Curio pomona.  Ook de andere scholen krijgen curio voor hun naam: Curio praktijkschool, Curio basiseducatie, Curio nt2, Curio vavo, curio entree en curio isk.

Meer informatie over Curio:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!