Roel Schutten gestart als kwartiermaker 5-sterren

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: 5-sterren Noordoost Brabant

Roel Schutten, afkomstig van de ZLTO, is per 1 mei jl. gestart als kwartiermaker bij de 5-sterren Noordoost Brabant. Zijn belangrijkste taak is het in de juiste vorm gieten van de 3-O samenwerking in de regio,

Roel Schutten gestart als kwartiermaker 5-sterren

Per 1 november moet 5-sterren Noordoost-Brabant een slagvaardige uitvoeringsorganisatie zijn, die de ambities in de regio kan gaan realiseren. Hiermee breekt een nieuwe fase aan voor het samenwerkingsverband.

Schutten: "Wanneer we met z’n allen er in slagen om zaken goed te organiseren, heeft de economie van Noordoost-Brabant alles in zich om zich verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Met daarbij de agro en foodsector als motor voor groei en innovatie in vele sectoren, in dorpen en steden en in onderwijs en onderzoek. ‘We’ zijn dan de overheden, de ondernemers en onderwijsinstellingen, maar bovenal personen die ieder vanuit zijn of haar eigen rol en verantwoordelijkheid deze ambities delen en waar willen maken. Die vormen wat mij betreft samen het fundament voor een succesvolle samenwerking."

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!