Ronde tafel bijeenkomst Maakindustrie en Techniek succesvol verlopen

  • Technologie
  • Bron: Gemeente Apeldoorn

Dinsdag 8 september zijn circa vijftig lokale ondernemers en kennisinstellingen uit Apeldoorn uit de Maakindustrie en Techniek met elkaar in gesprek gegaan om tot een gezamenlijke ambitie en uitvoeringsagenda te komen.

Ronde tafel bijeenkomst Maakindustrie en Techniek succesvol verlopen

Voor de nieuwe wethouder Economische Zaken, Mark Sandmann, was het een goede gelegenheid om diverse bedrijven te ontmoeten. “Mooi om te zien dat deze Apeldoornse bedrijven zich verantwoordelijk voelen om samen een gezamenlijke ambitie en uitvoeringsagenda te maken”, aldus Sandmann.

Circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de kansen en uitdagingen op het gebied van o.a. human capital, ontwikkelen van kenniscentra, innovatie, samenwerking en imago van Apeldoorn en regio. Een van de zaken die naar voren was, was op het gebied van circulaire economie: maak meer gebruik van de diversiteit van de sector in Apeldoorn en werk meer samen om de keten gesloten te krijgen. Op het terrein van imago kan Apeldoorn meer gebruik maken van de sterke merken om te laten zien dat er mooie en innovatieve maakindustrie in Apeldoorn aanwezig is.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!