Roosendaal organiseert Dag van de Logistiek

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Gemeente Roosendaal

Op 19 september 2015 zal de Dag van de Logistiek in Roosendaal plaatsvinden op het terrein van DHL. Tijdens dit event kunnen bedrijven en aanverwante bedrijven in de transport en logistiek zich presenteren aan een groot publiek.

Roosendaal organiseert Dag van de Logistiek

Ook u kunt hierbij uw bijdrage leveren door middel van het geven demonstraties, het plaatsen van een truck, een stand bemannen of andere opties om deze dag uniek te maken.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Verkeersschool Willem Verboon met ondersteuning vanuit het Sectorinstituut Transport & Logistiek, Het Logistiek Platform Roosendaal en de Gemeente Roosendaal. Bedrijven zoals Jan de Rijk Logistics, BAS Logistics, SAVER en Kennis Transport hebben reeds hun deelname toegezegd.

Divers en interactief programma

Er is een interactief programma gemaakt met verschillende demonstraties van bijvoorbeeld laden en lossen van bijzondere transporten, werken met de autolaadkraan, werken met vorkheftrucks en vele anderen die we tegen komen in transport en logistiek.

Ook zijn er verschillende onderwijsinstellingen aanwezig om informatie te geven over opleidingen richting transport en logistiek, zowel reguliere opleidingen als om- of bijscholingstrajecten. Ook zijn er activiteiten voor kinderen.

De dag zal rond 11.00 uur officieel worden geopend door de verantwoordelijk wethouder van de gemeente Roosendaal, de heer Hans Verbraak en de directeur van het Sectorinstituut Transport en Logistiek, de heer Willem de Vries.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!